Rå produksjonshall montert i steinbrudd

Fremhevet bilde

Vi har montert en rå produksjonshall hos Larvikittblokka. Hallen, som er levert av Rubbhall Norge, har mange spennende detaljer, og er en av de mest komplekse plasthallene vi har montert.

Unike detaljer

-Detaljene i denne hallen er helt unik, forteller salgssjef i Rubbhall, Øyvind Kristiansen. – Helt i fra starten av prosjektet har vi hatt stort fokus på de funksjonelle løsningene denne hallen skulle ha. Hallen er skreddersydd til fingerspissene.

Den innholdsrike Rubbhallen har en gulvflate på 1770 kvadratmeter og har over 10 meter fri høyde under taket. Inne i hallen er det plassert en 40 tonns traverskran. Den inneholder også 3 singelwiresager, 1 multiwiresag, 1 steinknekke og et renseanlegg.

Vi har montert et integrert vannoppsamling- og rennesystem i gulvet. I tillegg har vi satt inn LED-belysning, som er både kostnadsbesparende og miljøvennlig.  Veggene er isolert med 100 mm isolasjon, og hallen har til sammen 10 porter, 4 dører og 6 store vinduer.

Et stort team har vært med på prosjektet. Blant annet har vårt søsterselskap CC Betong stått for alt av betongarbeid.

Produksjonshall som gir optimal arbeidshverdag

– Det er en deilig følelse å gå rundt i den nye Rubbhallen og se hvor bra dette har blitt. Jeg har sett flere tilsvarende haller i vårt marked, og denne hallen er utvilsomt den som gir mest arbeidslyst og er mest innholdsrik. Det at det er en Thermohall® gjør at det ikke er mye gjenklang i arbeidet, samtidig som den er god på temperaturregulering og har super ventilasjon. Det er viktig for oss som setter HMS og arbeidsmiljø høyt, forteller driftssjef i Larvikittblokka, Jon Arild Hansen.

Se video fra det spennende prosjektet her:

Les også: 12 haller montert på Odda

Les også: Bytt til LED – spar penger og miljø

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt Lars Erik

På +(47) 40 41 15 44
eller leh@plamek.no