Plamek monterer ny Rubbhall for Norrek Dypfrys AS

Referanse Hovedbilde

Plamek fikk oppgaven fra Rubbhall Norge om å montere en Rubb Thermohall® bestilt av Norrek AS som trengte den til vasking og lagring av frukt og grønnsaker. Rubb Thermohall® ble valgt ettersom det var viktig med stabil temperatur under disse prosessene.  Rubbhallen er 20m bred og 40m lang med tre dører.

Plameks prosjektleder, Anders Bjerregaard kommenterte at montering av denne hallen hadde sine utfordringer ettersom området måtte være tilgjengelig for at lastebiler kunne kjøre rundt hallen daglig. «Dette medførte at vi måtte heise og montere ene halvdelen først, for så å montere resterende halvdel.»

Plamek har montert tusenvis av Rubbhaller og andre typer haller så dette er en del av de vanlig utfordringene.

Den andre delen som var spesiell ved denne montasjen var tak over portene. Kunden ble veldig fornøyd med denne løsningen som beskytter porter/dører og gjør det enklere vinterstid med tanke på is og snø. Plamek brukte to og en halv uke på montasje. Installasjonen tok litt lengre tid enn vanlig grunnet kompleksiteten med logistikk på området samt montasje av tak over porter. Kunde er godt fornøyd med både Rubbhallen og montasjen utført av Plamek AS.

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt Lars Erik

På +(47) 40 41 15 44
eller leh@plamek.no