Plamek bygger det største Ford forhandleranlegget i Norge

Referanse Hovedbilde

Prosjekt: Ford forhandler bygg eiet av Selmer Eiendom AS
Sted: Oslo, Norge
Oppdragsgiver: Selmer Eiendom AS
Byggespesifikasjoner: 31m (B) x 80m (L) x 10m (H)
Innvendig høyde: 7,80m
Utvendig høyde: 10m
Kledningstype: Hovedkledning sandwichpaneler med steinullkjerne på 240 mm, U-verdi 0,17
Bruk: Bilforhandler, bilutstillingslokale, salgstasjoner, kontorer, vedlikeholdsverksted

Hallmaker AS har overlevert et attraktivt nytt Ford-forhandlerbygg til Selmer Eiendom AS, som leies av et tilknyttet selskap, RøhneSelmer AS.

Bygget ligger på Strømsveien 181 (Alnabru) i Oslo, Norge, og har en total overflate / gulvflate på cirka 3150 m2. Størrelsen gjør bygget til norges største Ford forhandler, og inkluderer kontorer, bilutstillingslokale og et verksted.

Strukturen har en bredde på 31m og en lengde på 80m som gir en romslig første etasje på 2480 m2 og andre etasjen på 670 m2. Det er montert et 670 m2 perforert taksystem mellom bakken og første etasje for å støtte lydabsorpsjon mellom det travle utstillingslokalet og serviceområdet og kontorene ovenfor.

Bygningen inkluderer også 200 kvadratmeter tekniske rom på takets struktur.

Hovedbygningen sin bekledning har sandwich paneler og inkluderer en rockwool kjerne på 240 mm og 0,17 U-verdi for å holde ansatte og kunder komfortable året rundt. Forhandleren har også totalt 350 m2 vinduer og glassbekledning for å gi et lyst interiør.

Fem dører som måler 4 m (B) x 4,5 m (H) ble levert med store glassflater for å tilby naturlig belysning. Hovedinngangen består av automatiske dører med en glassflate på 2m (W) x 2,4m (H).

Første etasje brukes til bilutstillingslokalet for bilsalg, vedlikehold / service, tre kontorer, et konferanserom og toalettfasiliteter. Andre etasje har åtte kontorer, kantine og kjøkken, tre konferanserom, garderober og toalettfasiliteter. En flislagt trapp og mekanisk løfteplattform gir tilgang til andre etasje. Tredje etasje (tak) inkluderer tekniske rom.

Byggingen av dette imponerende prosjektet ble fullført på omtrent 11 måneder.

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt Lars Erik

På +(47) 40 41 15 44
eller leh@plamek.no