Om oss

Bygg, service, vedlikehold og
ettermarkedsløsninger for en
lang rekke markedssektorer.

Montering, demontering og flytting av haller

Plamek monterer, demonterer og flytter alle typer duk- og stålhaller. Vi tilbyr også reparasjon og vedlikehold av bygninger. Vi utfører service på alle typer haller i hele landet, og tilbyr egne serviceavtaler.

Hvem er vi?

Plamek har over 30 års erfaring i bransjen. Med dyktige og erfarne fagfolk håndterer vi de aller fleste byggeprosjekter.

Vi tilbyr et bredt spekter av bygge- og monteringstjenester. I tillegg bistår vi byggherrer og forsikringsselskap i skadesaker på bygg. Her kan vi bistå med takst, enkle verdivurderinger og reparasjon av skaden.

Varierte bransjer

Vi jobber i mange ulike bransjer, blant annet:

  • Lager og logistikk
  • Sport og fritid
  • Luftfart
  • Havn og marine
  • Fiskeindustri
  • Gjenvinning og miljø

Kvalitet og sikkerhet

Plamek har stort fokus på kvalitet og sikkerhet i arbeid. Vi har et bredt spekter av kurs for å dekke vårt arbeidsfelt, og personlig sikkerhet er meget viktig. I tillegg er re-sertifisering på arbeidsutstyr og løfteverktøy satt i system slik at risikoen for ulykker reduseres.

Som arbeidsgiver er vi opptatt av trygge og gode arbeidsplasser. I samarbeid med bedriftshelsetjenesten blir arbeidsforholdene på byggeplassen kartlagt, psykoanalyser gjennomført, og eventuelle tiltak blir iverksatt.

Trygge og faglig dyktige medarbeider er viktig for å ivareta kvaliteten du som kunde fortjener. Slik at du slipper å tenke på bygget, og heller fokusere på bedriftens kjernevirksomhet.

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt Lars Erik

På +(47) 40 41 15 44
eller leh@plamek.no