Dukbytte på hall

Fremhevet bilde

Plamek har lang erfaring med dukbytte på eksisterende hall. Har plasthallen din fått hull, rifter eller andre skader? Da er det ikke sikkert at du trenger å kjøpe ny hall. Å legge ny duk på eksisterende hall er både en bærekraftig og god løsning for eldre haller. Les videre for å lære mer om når duken bør byttes ut, og hva du bør gjøre dersom duken på hallen begynner å bli klar for en utskiftning.

Selv små skader er det lurt å reparere så fort som mulig.

Dukbytte forlenger levetiden på hallen

Duken på dukhaller vil over tid bli utsatt for mye vær og vind. Naturlig slitasje på duken betyr ikke at hele hallen bør byttes. Det holder veldig ofte å bare bytte ut duken. Vi bytter duk på alle typer haller, og skreddersyr duken så den passer til alle haller.

De aller fleste hallene vi jobber med har en forventet levetid på over 30 år. Men etter dette vil selv en duk med høy kvalitet trenge vedlikehold. Har du en plasthall som har vært i bruk i over 20 år? Da kan det være lurt å ta en sjekk. Står hallen din veldig værutsatt til, kan en regelmessig sjekk være lurt. Vi tilbyr jevnlig vedlikehold av hall som gjør at kvaliteten og bruksverdien på hallen din bevares, år etter år.

Her er vanlige tegn på at duken bør byttes:

  • Hull
  • Rifter
  • Skader
  • Blafring

Har du en skade på hallen bør den repareres eller byttes ut fort, så skaden ikke blir større. Små rifter kan fort bli større om det ikke repareres med en gang.

Dukbytte på plasthall – en kostnadseffektiv, miljøvennlig og rask løsning

Å bytte duk på hall er både en kostnadseffektiv og miljøvennlig løsning. Jobben blir gjort raskt av våre erfarne montører. Kontakt oss i dag, så har du ny duk på hallen din om kort tid!

Isolert eller uisolert duk

Har du en uisolert hall du ønsker å isolere? Ingen problem – vi tilbyr isolerte løsninger uten at du trenger å bytte hele hallen. Duken vi bruker er spesiallaget for å tåle krevende, norske værforhold. Vi jobber over hele landet, og har lang erfaring med haller som står værutsatt til.

Trenger hallen din ny duk? Kontakt oss i dag!

Vi tilbyr også serviceavtale. En serviceavtale reduserer risiko for uforutsette kostnader og verditap på hallen, og sørger for at styrken og bruksverdien på hallen bevares, selv etter mange års bruk.

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt Lars Erik

På +(47) 40 41 15 44
eller leh@plamek.no