5 smarte energitiltak som gjør din plasthall mer miljøvennlig!

Fremhevet bilde

I dagens miljøbevisste samfunn er det stadig viktigere å finne smarte måter å redusere energiforbruket på. Derfor har vi samlet 5 smarte energitiltak som du kan implementere i din hall. Ved å følge disse tipsene vil du ikke bare kunne spare penger på strømregningen, men også bidra til en mer bærekraftig fremtid. Les videre for å lære mer om hvordan du kan gjøre din plasthall mer miljøvennlig, strømbesparende og bærekraftig.

1. Isolasjon: Sørg for at plasthallen er godt isolert. Dette vil bidra til å redusere varmetapet og holde på energien inne i bygningen. Vi etterisolerer alle plasthaller.

2. Energivennlige lyskilder: Bytt ut gamle lyspærer med mer energieffektive alternativer som LED-lys. Dette vil redusere strømforbruket og samtidig gi bedre belysning. Denne idrettshallen i Asker sparer både strøm og har fått en bedre treningshverdag etter at alle lyspærene ble byttet til LED-lys.

3. Energisparende varmesystem: Invester i et varmesystem som er energieffektivt og kan tilpasses behovene til plasthallen. Dette kan inkludere bruk for eksempel bruk av varmepumper for oppvarming.

4. Automatiserte ventilasjonssystemer: Installering av automatiserte ventilasjonssystemer kan bidra til å optimalisere inneklimaet og redusere behovet for kunstig kjøling eller oppvarming.

5. Varmegjenvinning: Installer et varmegjenvinningssystem for å utnytte varmen som genereres inne i plasthallen. Dette kan være spesielt nyttig hvis det er produksjonsprosesser som skaper mye varme.

Vi i Plamek oppgraderer og etter-isolerer alle haller. Vil du vite mer om hva vi kan gjøre med din hall? Kontakt oss i dag for mer informasjon!

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt Lars Erik

På +(47) 40 41 15 44
eller leh@plamek.no